Allerslev Gymnastikforening

Om foreningen

Allerslev Gymnastikforeningen blev stiftet i 1912 og er mere end 100 år gammel. I 2012 fejrede Allerslev Gymnastikforening 100 års jubilæum med reception, motion for alle og Gratis træningsbluse og frugt på foreningens hold.

Bestyrelsen består af formand, næstformand og bestyrelsesmedlemmer i alt 7 og 2 suppleanter. Ønsker du at kontakte foreningen se under fanen kontakt. Bestyrelsen drives af frivillige kræfter som gerne vil arbejde for en aktiv forening som kan tilbyde aktiviteter til alle i forskellige aldersgrupper og tilbyde vores medlemmer at deltage i landsdelsforeningen DGI Midt og Vestsjællands stævner, opvisninger, turneringer og arrangementer.

Allerslev Gymnastikforening er en selvstændig forening, tilmeldt Landsdelsforeningen DGI Midt og Vestsjælland, Danske Idræts Forbund, DGF og Dansk Floorballunion.

Alle vores instruktører tilbydes ligeledes kurser i DGI regi. Her på hjemmesiden præsenterer vi den kommende sæsons program.


Praktisk information:

Tilmelding og betaling:

Al tilmelding og betaling foregår via foreningens hjemmeside.

De første 3 træningsgange er prøve træninger. Kontingentet kan ikke tilbagebetales efter prøvegangene, uden gyldig grund.

På gymnastikholdene i gymnastiksalen og i hallen skal der være minimum 12 deltager ellers bliver holdene ikke oprettet, med mindre andet er anført under holdet.

Lejrehallen:

Der kan forekomme aflysninger for Lejrehallen, hvis den skal bruges til andre aktiviteter.

Kontingent:

Passivt/støtte-medlemskab koster 50 kr. Indbetales via foreningens hjemmeside. Kontingentet kan ikke tilbagebetales.

Ferie:

Ingen undervisning i skolernes ferie.
Allerslev Gymnastikforening