Sæson 23/24

03-08-2023

Der er nu åbnet for holdtilmelding for alle hold til kommende sæson på denne spritnye hjemmeside. Omkring tilmeldinger er det værd at bemærke, at det er muligt at tilføje familiemedlemmer, når man er oprettet og logget ind, hvilket er måden at gøre det på inden tilmelding til de respektive hold og events.  
Arbejdet med at skabe den nye hjemmeside har fyldt meget gennem det sidste år for bestyrelsen, hvor særligt foreningens formand har lagt et kæmpe stykke arbejde for at nå i mål med hjemmesiden. Tak for det!

Billedet er superspringerne fra forårsopvisningen 2023

Læs mere

Fastelavnsfest og forårsopvisning 2023

31-03-2023

Både Lejres store fastelavnsfest og forårsopvisningen, begge arrangeret af gymnastikforeningen i henholdsvis februar og marts var i år vellykkede med omkring 300 deltagere til hvert event. Stort tak til alle frivillige der gjorde det muligt at afholde disse events.

Læs mere

Vi søger aktive forældre/instruktører

01-06-2023

Vi er i fuld gang med at planlægge næste sæson i Allerslev Gymnastikforening. Hovedparten af vores hold fortsætter med samme instruktører og på samme tidspunkt som i denne sæson. Men for enkelte af vores hold børnegymnastikhold skal vi finde nye instruktører, hvis holdene skal oprettes og blive til noget.

Tons & Tuml for de 2-4 årige - Om fredagen i den store hal - Med adgang til springgraven. Gerne flere forældre/instruktører der kan indgå i et team.

Spillopperne for de 5-7 årige - Om mandagen i Multisalen. Gerne flere forældre/instruktører i et større team.

Springsjov og Rytmeskæg for de 11-14 årige - Om onsdagen i den store hal. Søger både unge og forældre/instruktører, der vil hjælpe med holdet

Læs mere